Zinnig werken

Individuele Coaching

Trainingen

Zinnig werken richt zich op creatieve communicatie- en loopbaancoaching. Ze biedt trainingen en individuele coaching met de inzet van inspirerende werkvormen uit stem, beweging en theater.

Individuele coaching

In samenwerking met diverse andere bedrijven, biedt Hendrikje van Leest individuele coaching. Haar specialisatie is de inzet van je stem en je fysiek en het behalen van je doelen. Ze werkt als trainingsacteur en coach met bedrijven en jongeren.

Ze werkt in de techniek sector en béta-studies vanuit:

– regie/presentatie: hoe presenteer ik mezelf en mijn werk

– loopbaanbegeleiding: wat voor werk past bij mij en hoe pak ik dit aan

– sollicitatietraining: hoe kan ik mijn doelen bereiken, hoe bereid ik me voor

– re-integratie & outplacement: aan het werk gaan en blijven

 

Meer informatie via contact

Training “Zin(g) in jezelf”

Deze combinatietraining is er om in contact te komen met jezelf, wat jij in huis hebt en wat voor jou essentieel is. Of je nu vrouw bent of man. Er hangt niets van af, je hoeft niets te weten of te kunnen, je hebt er ook niks anders bij nodig dan jezelf en je hoeft er zelfs niet bij na te denken. Met chi kung, meditatie, stemoefeningen, muziek en tarot gaan we op zoek naar de inspiratie in een gecombineerd programma (totaal 3,5 uur incl. pauze)

Trainers: Hendrikje van Leest, Marjolijn Tijsmans en Dianne Timmerman

 

Meer informatie via contact

Training “Zakelijk flirten”

Zakelijk flirten? Hoe pak ik dit gesprek in hemelsnaam aan? Hoe haal ik dat belangrijke contract binnen, op een manier die bij mij past?

Als mensen je leuk vinden, werken ze vaker en makkelijker met je samen. Zakelijk flirten is het werken aan een zakelijke relatie waarbij de nadruk ligt op vertrouwen, positiviteit en gunnen. Met charme, enthousiasme en flair verhoog je je gunfactor en versterk je de relatie met je zakelijke contacten en word je succesvoller in het bereiken van je doelen.

Zakelijk flirten wordt gegeven als korte inspiratiesessie en als verdiepende communicatietraining van 3 modules.

Trainers: Esther Stehouwer en Hendrikje van Leest

 

Meer informatie via contact

Training “Zakelijk improviseren”

Improvisatietheater is een vorm van theater die voor iedereen toegankelijk is. En wérkt dankzij 4 krachtige basis principes: je doet het samen, je bouwt voort op elkaars ideeën, je laat elkaar stralen, en fouten maken mág! In de training gaan de spelers volop aan de slag met deze principes. En ontdek je wat de kracht is van improvisatietheater.

Zakelijk improvisatietheater is een theatervorm die werkt dankzij een aantal krachtige & heldere basisprincipes: ”Ja, én…!”, “Samen kom je eruit”, “Laat elkaar stralen” en “Fouten maken mág”.

Deze krachtige principes voor het improvisatiespel kunnen (ook) direct op zakelijk gebied toegepast worden. Soepel samenwerken, veranderingen niet vrezen maar juist verwelkomen, en ontdekken dat je door ‘fouten’ maken heel veel kan ontdekken: het zijn allemaal zaken die in het bedrijfsleven standaard toegepast kunnen worden. En die in de training op een laagdrempelige manier aan bod komen, in een veilige ’theatrale zandbak’.

Trainers: Björn Hermans en Hendrikje van Leest met diverse acteurs en muzikanten

 

Meer informatie via contact

Contact

Voor meer informatie of aanvragen, neem contact op via onderstaande gegevens.

“Inspire & Enjoy!”

Hendrikje van Leest – Coaching & Performance

Emailadres: hmvanleest@live.nl

Telefoonnummer: 06 16 304 008

KvK-nummer: 59998334

Op alle diensten van Hendrikje van Leest – Coaching & Performance zijn van toepassing de algemene voorwaarden.

Algemene voorwaarden