Zinnig Werken – Overige workshops

Workshop “Zin(g) in jezelf”

Deze combinatieworkshop is er om in contact te komen met jezelf, wat jij in huis hebt en wat voor jou essentieel is. Of je nu vrouw bent of man. Er hangt niets van af, je hoeft niets te weten of te kunnen, je hebt er ook niks anders bij nodig dan jezelf en je hoeft er zelfs niet bij na te denken. Met chi kung, meditatie, stemoefeningen, muziek en tarot gaan we op zoek naar de inspiratie in een gecombineerd programma (totaal 3,5 uur incl. pauze)

Trainers: Hendrikje van Leest, Marjolijn Tijsmans en Dianne Timmerman

 

Meer informatie via contact

Workshop “Zakelijk improviseren”

Improvisatietheater is een vorm van theater die voor iedereen toegankelijk is. En wérkt dankzij 4 krachtige basis principes: je doet het samen, je bouwt voort op elkaars ideeën, je laat elkaar stralen, en fouten maken mág! In de workshop gaan de spelers volop aan de slag met deze principes. En ontdek je wat de kracht is van improvisatietheater.

Zakelijk improvisatietheater is een theatervorm die werkt dankzij een aantal krachtige & heldere basisprincipes: ”Ja, én…!”, “Samen kom je eruit”, “Laat elkaar stralen” en “Fouten maken mág”.

Deze krachtige principes voor het improvisatiespel kunnen (ook) direct op zakelijk gebied toegepast worden. Soepel samenwerken, veranderingen niet vrezen maar juist verwelkomen, en ontdekken dat je door ‘fouten’ maken heel veel kan ontdekken: het zijn allemaal zaken die in het bedrijfsleven standaard toegepast kunnen worden. En die in de workshop op een laagdrempelige manier aan bod komen, in een veilige ’theatrale zandbak’.

Trainers: Björn Hermans en Hendrikje van Leest

 

Meer informatie via contact

Workshop “Het Nieuwe Samenwerken”

Als jij mensen dagelijks ziet, werk je vaker en makkelijker met ze samen. Het nieuwe samenwerken is het samen werken waarbij jij en jouw collega’s/leidinggevende elkaar in veel mindere mate zien. Geldt nu uit het oog, uit het hart? Waar spreek je elkaar over: resultaten, werktijden, prioriteiten, uitdagingen?

Innerlijke drijfveren, aansluiting van jouw persoonlijke waarden bij de organisatiewaarden, en een organisatiedoelstelling waarbij jouw hart sneller gaat kloppen, versterken jouw arbeidsrelatie. En het versterkt het contact dat je onderhoudt met de organisatie waarbij of waarvoor je werkt.

Een in-company workshop vol persoonlijke inspiratie (jouw inspiratie!) duiken we in op het thema, vanuit een mix aan oefeningen over samenwerken met gebruik van communicatiemodellen, rollenspel en muziek.

Centrale vragen bij samenwerken:
• Wat is het nieuwe samenwerken?
• Wat is het verschil tussen het oude samenwerken en het nieuwe samenwerken?
• Past het bij je?
• Is het makkelijk?
• Hoe doen je collega’s dat?
• Op welke manier kijkt een organisatieadviseur naar het probleem?
• En, hoe kijk jij naar de oplossingen?

Trainers: Hendrikje van Leest en Esther Stehouwer

 

Meer informatie via contact

Contact

Voor meer informatie of aanvragen, neem contact op via onderstaande gegevens.

“Inspire & Enjoy!”

Hendrikje van Leest – Coaching & Performance

Emailadres: hmvanleest@live.nl

Telefoonnummer: 06 16 304 008

KvK-nummer: 59998334

Op alle diensten van Hendrikje van Leest – Coaching & Performance zijn van toepassing de algemene voorwaarden.

Algemene voorwaarden